Vijay van der Weijden

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Niet alleen audio van hoge kwaliteit maken, maar ook meedenken in het artistieke proces. Dat is waar ik voor sta! Het is tevens waar mijn talk op deze showcase over gaat. Ik ben composer en een beetje sound designer voor de media. Ik haal de meeste plezier uit games, maar doe ook andere dingen zoals film, animatie, en podcasts.


Uit ervaring blijkt dat samenwerkingen vaak heel soepel verlopen doordat ik snel op dezelfde golflengte kan komen met mensen en snel beeld heb bij ideeën en concepten. Het uitwerken van zulke concepten doe ik middels een mooie balans tussen bekende conventies en vernieuwing. De conventies brengen snel en effectief over wat de setting is van een nummer. Vernieuwing is natuurlijk altijd welkom en zorgt ervoor dat iets geen cliché wordt. Daarbij zorgt het ervoor dat mijn soundtracks garant staan voor een innovatieve sound!Pillar of Sound:

Mijn vier collega's en ik vormen samen het team 'Pillar of Sound'. We hebben alle vier andere expertises en samen zorgen we ervoor dat we aan al je audio behoefte kunnen voldoen. Componeren, sounddesign, productie, set-geluid, implementatie, noem het maar op! Als je geïnteresseerd bent, kun je een kijkje nemen op onze website.


Op de showcase pagina van ons team geven we een aantal talks waarin we interessante onderwerpen aansnijden waar je misschien nog niet zo over hebt nagedacht. Ook is er ruimte voor vragen.
Holoflow:

Holoflow is een rehabilitatie ritme game voor de HoloLens 2. Het is ontwikkeld voor ziekenhuizen zodat patiënten beweging kunnen krijgen op een veilige en leuke manier in augmented reality.  Ik heb de muziek en de sounddesign gemaakt voor deze game.


Ik zou nog meer over dit project kunnen vertellen, maar dat laat ik graag over aan de ontwikkelaars van dit project. Bekijk het hier!

Als je wilt, kun je natuurlijk ook naar mijn persoonlijke website of mij persoonlijk iets vragen!
E-mail: contact@vijayvanderweijden.comBedankt voor het lezen van mijn pagina!

showcase

^