The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

De MusicBloX is een muziek-educatieve puzzel waarmee kinderen spelenderwijs leren componeren. De MusicBloX maakt gebruik van muzikale bouwstenen en biedt zo een eerste inzicht in muzikale elementen als structuur en gelaagdheid. Ook voor kinderen die al een stapje verder zijn in de wereld van de muziek is het een leerzame tool en bovendien ontzettend leuk speelgoed!

Showcase talks

Wil je meer horen over de MusicBloX? Wees welkom bij een van onze talks tijdens de showcase op 27 januari. We starten de talk met een korte presentatie via een YouTube stream. Hierna volgt een videogesprek op Jitsi. Hier zijn jullie welkom om met ons in gesprek te gaan, vragen te stellen en ideeën met ons te delen over de MusicBloX.


Start Einde
Sessie 1 16:25 16:45
Sessie 2 17:15 17:35

Sessie 3

17:40 18:00

Thinking In Sound is een collectief wat zich focust op innovatieve interactieve geluidsinstallaties in een educatieve en/of maatschappelijke context. Het bestaat uit drie enthousiaste muziek-technologen, Nika Nuijten, Eva Hunting en Jochem van Iterson. Samen proberen we met gekke ideeën, vernieuwende ontwerpen en creatieve oplossingen iets toe te voegen aan de maatschappij.

muziek en technologie showcase