The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

THE ANALYST

THIJS ROEM                                              VANESSA LANI

LEON VAN OLDENBORGH                     DENZEL ELLIS

DENNIS BORST                                        TORBEN VAN DER HURK

BAS DE KONINGH                                   JEROEN BLOK

THE ANALYST is een 3D puzzel spel ontwikkeld voor iOS en Android. THE ANALYST is ontworpen om verdieping te creëren binnen het narratief universum van SHERLOCKED, waar al hun ervaringen zich in afspelen. THE ANALYST heeft ook een connectie met THE VAULT, een fysieke break-in experience van SHERLOCKED en functioneert dus ook als een soort prequel voor die ervaring.

In THE ANALYST speel je als aspirant-lid van 'The Society of the Crossed Keys', een organisatie die ontdekkingen op het kruispunt van magie en wetenschap bewaart totdat de balans hiertussen weer terug in de wereld is. Jij hebt van The Society de opdracht gekregen om de net ontdekte testen van ADA LOVELACE (oud-lid van The Society) te doorgaan en zo haar onderzoek op het gebied van Computer Science voort te zetten.

COME PLAY!

Download ons spel op je eigen smartphone:

iOS: The Analyst on iOS

Android: The Analyst on Android

Als je ons spel liever op je pc speelt mag dat ook:

Windows: The Analyst on Windows

Als je vragen, commentaar of gewoon wat te delen hebt over ons spel of onszelf kom ons dan gezellig opzoeken in de video call naast deze tekst.

Als je nog verder geïnteresseerd bent in hoe wij dit spel ontwikkeld hebben kan je hieronder beeldmateriaal daarover vinden. Ook hebben we om 17:40 een TALK van LEON VAN OLDENBORGH (Lead Designer) over het proces van het ontwerpen van de gameplay en het narratief.

This video call has not yet been activated by the host

Float this widget
Put back
Drag/resize
Drag/resize

app game games en interactie showcase storytelling